тел.:02 440 03 34     032 30 64 64

 СОФИЯ  УЛ."Кап. Д.СПИСАРЕВСКИ" 28         ПЛОВДИВ  УЛ."ЦАР СИМЕОН" 66

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

ABOUT US

Фирма "БРЦ България" ООД спазва стриктно всички изисквания и препоръки на органите за контрол и препоръките на производителите за монтаж, експлоатация и поддръжка на системи за използване на алтернативно газово гориво при   моторни превозни средства. В тази насока компанията ни е член на АБАС "Асоциация Български автогаз сервизи" е сдружение с нестопанска цел, регистрирано 04.2011г. В него членуват 28 юридически лица от цяла България, които извършват търговска дейност в областта на дистрибуцията, монтажа, ремонта, гаранционното и следгаранционното обслужване на автомобилни газови системи на пропан-бутан и метан. Също така фирмата е покрила и е сертифицирана по ISO 9001:2008 по конвертиране на автомобили с двигатели с вътрешно горене на пропан - бутан и метан, сервиз за газови системи, търговия с

СЕРТИФИКАТИ

КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ГАЗОВАТА СИСТЕМА

Инсталирането на система в двигателния отсек е изпълено така, че да запази работното пространсво за бъдеща поддръжка и ремонт по самия автомобил, а и  да са спазени всички условия за безопасност.

Компонентите монтирани върху двигателя са закрепени неподвижно с специално изработени метални планки за конкретния автомобил. Всички свързващи проводници следват оригиналната ел. инсталация на колата.

Зарядното устроиство е монтирано неподвижно на бронята или до капачката за зареждане на бензин. Местата за монтаж се регламентират от наредба 67R01 и 110R  на ЕС за монтаж на газови системи .

 

Тестването на система следва определена процедура: зареждане на резервоара с газ и проверка на връзките за теч, програмиране на газовата система в стационарен режим и след това тестдрайв.  

автомобилно газово оборудване, машини за баланс на автомобилни гуми, подемници, стендове за спирачни сили, газанализатори за изгорели газове, извършване на периодични прегледи за проверка на техническата изправност на пътни превозни средства и първоначална проверка на АГУ.

 Какво е ISO 9001? Групата стандарти на системата за управление на качеството ISO 9001 се състои от четири международни стандарта, представляващи ръководство за разработване и внедряване на ефективна система за управление на качеството. Независимо от спецификата на продуктите тези стандарти са приложими, както в сферата на производството, така и в сферата на услугите.

   Сертификата ISO 9001:2008 прилага, контролира и проверява системите за управление на качеството, като така се гарантират качествата на услугите, полагания труд от работниците и крайния резултат за развитието на фирмата .

 
X

Парола:

Грешна парола