тел.:02 440 03 34     032 30 64 64

 СОФИЯ  УЛ."Кап. Д.СПИСАРЕВСКИ" 28         ПЛОВДИВ  УЛ."ЦАР СИМЕОН" 66

ЛУБРИКАНТНИ СИСТЕМИ  

Приложение

 

 

Лубрикантът е от първа необходимост при задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG) или бензин автомобили. Той е подходящ също и като допълнителна добавка за дву- и четиритактови двигатели от типа на мотопеди, косачки и извънбордови двигатели. (Трябва да се използва с нормална гориво/масло смеска). Вие ще откриете същите блестящи качества на лубриканта и при това приложение. Двигателите ще запалват по-лесно, свещите и горивната камера ще се запазват чисти, хладни и смазани, в резултатът на което животът на двигателя ще бъде по-дълъг и движението – по-леко.

 

Разходна норма

 

1 литър от Лубриканта се израсходва на 5 до 8 хиляди километра пробег (в зависимост от работния обем на двигателя и начина на настройка. При нормални условия на настройка т.е. 1 капка на 10 секунди.

 

Упътване

 

При автомобили, задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG), лубрикантът Flash Lube или V-Lube се впръсква  директно в двигателя с помощта на Системата за Автоматично Смазване, която гарантира оптимално смесване на горивото и течността.

 

При бензинови двигатели лубрикантът Flash Lube или V-Lube се добавя директно към горивото в съотношение 50 ml към 50 л. Необходимото количество се налива в резервоара преди зареждане, за да се гарантира добро смесване.

 

 

 

 

 
X

Парола:

Грешна парола