тел.:02 440 03 34     032 30 64 64

 СОФИЯ  УЛ."Кап. Д.СПИСАРЕВСКИ" 28         ПЛОВДИВ  УЛ."ЦАР СИМЕОН" 66

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

ABOUT US

"БРЦ България" ООД разполага с два сервиза в София и Пловдив както и над педесет дистрибутора в цялата страна. В сервизите работят над петнадесет високо-квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в конвертирането на двигатели с вътрешно горене на пропан бутан и метан. Сервизните ни инженери са специализирани в работата на така наречените "трудни" автомобили, при които е необходимо да се подхожда по по-нестандартни начини. Фирмените специалисти имат покрити всички курсове и притежават съответните сертификати за работа с всички системи и диагностични прибори на BRC Gas Service.

Фирма "БРЦ България" ООД е представител на "М.Т.М" srl Италия от 1998 година. Със своя екип от млади, мотивирани и квалифицирани специалисти е една от водещите компании предлагащи газови системи на българския пазар.

"БРЦ България" ООД е един от лидерите на българския пазар в автомобилното газово оборудване.    

  Фирмата работи с голяма част от дилърите на автомобили за монтаж на системи на нови предпродажбени автомобили, тип OEM.

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ГАЗОВАТА СИСТЕМА

София

Пловдив

 
X

Парола:

Грешна парола