За Нас

Logo BRC Bulgaria

Фирма „БРЦ България“ ООД е представител на „М.Т.М“ srl Италия (по настоящем Westport Fuel Systems) с търговско наименование BRC Gas Equipment от 1998 година.

От 2019 година фирмата е представител и на италианската марка ZAVOLI, а също така и на PRINS Autogas Systemen Холандия.

Със своя екип от млади, мотивирани и квалифицирани специалисти е една от водещите компании предлагащи газови системи на българския пазар.

„БРЦ България“ ООД е един от лидерите на българския пазар в автомобилното газово оборудване.    

  Фирмата работи с голяма част от дилърите на автомобили за монтаж на системи на нови предпродажбени автомобили, тип OEM.

„БРЦ България“ ООД разполага с два сервиза в София и Пловдив както и над петдесет дистрибутора в цялата страна. В сервизите работят над двадесет високо-квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в конвертирането на двигатели с вътрешно горене на пропан-бутан и метан.

Сервизните ни инженери са специализирани в работата на така наречените „трудни“ автомобили, при които е необходимо да се подхожда по по-нестандартни начини. Фирмените специалисти имат покрити всички курсове и притежават съответните сертификати за работа с всички системи и диагностични прибори на BRC Gas Service, Prins Autogas, Zavoli Gas Point.

Zavoli Logo
BRC Logo
Prins Logo

Фирмата има  пунктове за годишни технически прегледи, както и за първоначална проверка на автомобилни газови системи в Пловдив и София.

„БРЦ България“ ООД извършва широк спектър от авторемонтни дейности включително диагностика на електронните системи и на климатичната система на автомобила. Сервизът ни в Пловдив предлага и смяна, баланс и монтаж на гуми.

Компанията е сертифицирана от TUF NORD съгласно БДС EN ISO 9001 : 2015 за пълната дейност, която изпълнява.